ESTETDENTAL CLINIC

IMPLANTOLOGIA GHIDATA- MAI APROAPE DE PERFECȚIUNE! DR. GAVRILIȚĂ DENIS

Stomatologia modernă este în cea mai dinamică perioadă de evoluție, fiind descoperite și utilizate o mulțime de sisteme de tratament care au la bază tehnologie computerizată.

În implantologia modernă, multe complicații apar datorită poziției greșite sau imperfecte a implanturilor. Inserarea lor, care în multe situații trebuie să fie perfectă este foarte greu de obținut intraoperator de medicul implantolog.

Multe din rezultatele obținute sunt imperfecte din punct de vedere protetic chiar dacă chirurgical le considerăm bine poziționate. Implantologia ghidată ne ajută să găsim soluții de tratament în cele mai complicate cazuri, în care precizia poziției este extrem de importantă. Aceste cazuri erau până astăzi soluționate cu „nu sunteți caz de implanturi” și interesau destul de mulți pacienți.

Astfel, tehnica de implantare ghidată reprezintă ultima noutate din domeniul implantologiei, iar datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă pacienților, ea a devenit rapid un standard la Estetdental Clinic. Pe baza unor investigații digitale de tip CBCT, a unor softuri speciale de prelucrare digitală și echipamentelor dedicate este realizat ghidul chirurgical.

Ce este Ghidul Chirurgical?

Ghidul Chirurgical reprezintă o matriță din rășină biocompatibilă, realizată după masurători digitale care îi oferă specialistului ghidajul necesar pentru inserarea implantului dentar cu o precizie de neegalat până acum. Astfel, intervenția chirurgicală este minim invazivă, sângerarea este aproape inexistentă, iar tumefierea zonei insesizabilă, fapt pentru care tehnica de implant dentar ghidat digital este benefică cu precădere în cazul pacienților anxioși.

Beneficiile Implantului Ghidat Digital:

  • Acuratețe în inserarea implantului;
  • Creșterea ratei de succes a integrării implantului;
  • Crește considerabil estetica finală a lucrării protetice;
  • Facilitează controlul angulației deosebit de importantă în insersările multiple;
  • Siguranță, rapiditate și rezultate predictibile;

OFERA VALOARE ZÂMBETULUI TAU!!!

TEL : 0720413311

STRADA TEXTILISTILOR NR 4A, BLOC Q3, SCARA 3, AP 44, GALATI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.