Ediția a doua a Crosului Inimii!!! Regulament!

Revista Repere Medicale te invită să iei parte în cursa digitală dedicată Zilei Internaționale a Inimii și să dedici mai mult timp unui stil de viață sănătos!


              Folosește-ți inima pentru a fi mai activ, aceasta este deviza propusă în acest an de Federația Mondială a Inimii.

Repere Medicale alături de sponsorii cursei, Unident, Remenix, Hygienium, Medicotest, și partenerii media Lider FM si Obiectiv Brăila te provoacă să transformi fiecare leu donat într-un kilometru transpirat.


          Fie că este vorba despre alergare, bicicletă sau role, hai să strângem bani împreună pentru a dota Spitalul CFR Galați cu un dispozitiv de măsurare indice glezna – brat ABPI în valoare de 10.990 lei, care oferă posibilitatea doctorilor de a diagnostica pacienții mai rapid!

Boala arterială periferică (BAP), crește riscul unui atac de cord sau accident vascular cerebral. Boala arterială periferică este o afecțiune gravă, cauzată de o circulație insuficientă la nivelul picioarelor.

Arterele membrelor inferioare sunt îngustate de plăci aterosclerotice – acumulări de colesterol în pereții arteriali – care restricționează fluxul de sânge bogat în oxigen.

Indicele gleznă – braț (ABI) ar trebui să fie măsurat în asistența medicală primară ca o metodă de diagnosticare și monitorizare a BAP.

Toți banii strânși vor fi direcționați către achiziția acestui aparat.

Revista Repere Medicale va publica factura achiziției și poze cu aparatul, la finalul campaniei!


Care este mecanica cursei?

Invități prietenii să doneze un leu în contul destinat strângerii de fonduri pentru Spitalul CFR Galați, care este RO27 UGBI 0000 1520 0917 1RON – SC UP SANMED MEDIA SRL cu mențiunea ”donație pentru SPITALUL CFR – ziua Inimii”

Banii donați de prietenii tăi pot fi transformați în kilometri de către tine! Fie că sunt pe bicicletă, role sau în alergare, hai să fim împreună mai activi!

Trimite-ne performanța ta (să conțină numărul de kilometri parcurși și ritmul în  care  i-ai parcurs – poți înregistra performanța cu un smartwatch – Garmin, Sunto etc.  sau cu aplicații precum – Adidas Running, Nike Running etc.) printr-un mesaj privat fie pe pagina de facebook Repere Medicale sau pe pagina de instagram @repere.medicale.

Noi în fiecare zi vom publica clasamentul actualizat cu numărul de kilometri ”transpirați” cât și sumele care se donează zilnic și vom da tag tuturor participanților și vom promova provocarea pentru a atrage cât mai mulți participanți pentru a ne atinge obiectivul mai sus menționat!

Cei 10 care transformă cei mai mulți kilometri în alergare, pe role, sau pe bicicletă vor primi premii din partea sponsorilor. 

1 leu donat devine 1km transpirat! Alătură-te și tu cauzei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.