”CLINICA ARESTETIC GALAȚI” – EXCELENTĂ ÎN MEDICINĂ

Profesor Universitar habilitat dr.Valeriu Ardeleanu

Medic specialist chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva si estetic

Chirurg Oncolog

Clinica Arestetic Galati, situată in Galați pe strada Brăilei nr 78, langa fosta cofetarie Laura, actualmente banca Raiffesen, a fost fondata în anul 2015, având ca domenii de activitate chirurgia plastica, chirurgia estetica, tratarea varicelor membrelor inferioare, chirurgia peretelui abdominal (hernii), chirurgia sânului si servicii de estetica traduse prin tratamente anticelulita, injectari cu acid hialuronic si botox, mezoterapie, tratamente faciale etc.

De asemenea, este cel mai dezvoltat centru laser din zona de sud-est a României, in prezent putând fi tratate  afectiunile dermatologice si estetice precum: rozacee, cuperoza, varice, venectazii, hiperpigmentații, melasma, psoriazis, vitiligo, lichen plan, papiloame, veruci, clavusuri etc.

În prezent, Clinica Arestetic a ajuns la o dotare care depășeste 1.000.000 euro, devenind un centru de reper in chirurgia estetica si plastică din România, precum si in estetică.

Înca de la început ne-am propus sa aducem la Galați cele mai sigure si eficiente servicii de estetică si chirurgie estetică și să avem o gama completă de servicii din acest domeniu.

Întrucat pe piață sunt numeroase saloane de cosmetică, multe dintre ele autointitulându-se ca saloane de esteticâ dar functionand cu aparatura medicală de uz cosmetic care să poată fi mânuită și de către cosmeticiene sau asistente medicale dar fără supraveghere sau indicații din partea unui medic, noi am dorit să ne diferențiem categoric de aceste saloane și să dezvoltăm o clinica medicală în care excelența si profesionalismul să fie fundamentele ideologice.

În acest sens, am realizat cea mai modernă sala de interventii chirurgicale din Galati si singura privata acreditata de Ministerul Sănatatii, fiind dotată cu aparatura de ultima generație, cu radiocauter, electrocauter cu Argon, laser de liposucție, laser endovenos pentru varice etc.

Pe partea de estetică am achizitionat cele mai eficiente si mai sigure aparate medicale, toate având la baza certificari internaționale, studii clinice si mulți ani de expertiză medicală pe aceasta piata.

Este adevărăt că acestea sunt si cele mai scumpe si necesita de cele mai multe ori indicația unui medic sau chiar că tratamentele sa fie realizate de către medic.

În 2019 au fost achiziționate două aparate de scanare 3D si consultațiile se pot face in prezent computerizat, prezentând avantajul că permit o evaluare exacta si totodată compararea rezultatelor dinainte și după tratamente.

Unul dintre aceste aparate, Canfield Vectra este unic in sud-estul Europei, fiind instalat chiar de reprezentanții companiei din USA.

Clinica deservește astăzi atât pacienți din Galati, cat si din judetele limitrofe, București precum si din afara țării.

Si cum performanța nu se poate face decât printr-o bună cunoaștere și informare la zi a tot ceea ce este nou in domeniu, Clinica Arestetic,  reprezentată de domnul profesor dr Valeriu Ardeleanu, medic specialist chirurgie plastică și estetică, a fost prezentă  atât ca participant,  cât și in calitate de speaker, la toate marile congrese si întâlniri medicale atât din Europa cat si din USA. 

De asemenea, mai multe articole știintifice au fost deja publicate in țară și în strainatate, altele fiind in curs de evaluare sau de publicare, sub egida clinicii noastre.

Pentru viitor, Clinica Arestetic iși propune sa iși actualizeze in permanență serviciile si dotarile in concordantă cu noutațile si cu solicitările pacientelor, dar și o continua pregătire a întregului personal, întrucât fiecare persoană este la fel de valoroasă la locul de muncă dacă este bine pregatită, iar personalul clinicii Arestetic lucrează in aceasta formație înca din 2012.

Succesul Clinicii Arestetic se datorează implicit fiecarui membru al echipei.

Dorim să mulțumim pe această cale tuturor pacienților pentru încrederea acordată si să ii asigurăm că întotdeauna vom încerca sa fim la înaltimea așteptărilor lor și să le rezolvăm problemele si solicitările.

În aceste vremuri dificile pentru noi toți, Clinica Arestetic vă dorește tuturor sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.