RECVIEM PENTRU COVID

   Dr.Mihaela Chelariu medic primar pshihiatrie

Românul s-a născut cu o atitudine pasivă în fața morții, cu o resemnare de neînțeles.

La urma urmei contează să ai o înmormântare frumoasă..,,în câmp de mohor”!!

Totuși o fi frumos să mori dar nu de covid, căci singura podoabă e un ,,minunat” sac de plastic negru sau cu un pic de bunăvoință doi.

Și tăcem conspirativ când este vorba să explicăm de ce sunt necesare măsurile restrictive ,de siguranță începând cu 9 noiembrie.

Dacă mai trăia Silviu Brucan,ar fi zis de la obraz:,, fiindcă suntem creduli, nesătuli de ,,libertate,,ținuți prea mult timp în lesă astfel că nu ne putem descurca altfel decât sub constrângere ,pentru că suntem ,,analfabeti sociali’’ , pentru că nu înțelegem că nu guvernanții impun aceste reguli ci pur și simplu parșivenia acestui virus care se împrăștie,,în pată de ulei,,.

Imaginați-vă ce înseamnă aceste masuri antipopulare!

Cel puțin câteva procente în minus! La alegerile din decembrie ! Însă  fiindcă mai târziu ar fi acuzați de genocid, preferă să se alinieze la politica Europei de claustrare a populației.

Așa că nu, nu faceti cumpărături pentru petreceri secrete decât ,,dacă vă grabiți să ajungeți mai repede la spital….”.cum spunea mucalit dr.Arafat.

Deci stați în casă  și fără musafiri! Ocupați-vă mintea cu lucruri frumoase și pozitive, nu faceți planuri  fiindcă nimeni nu poate să vă dea asigurări despre data la care se va termina acest calvar.

Optimişti şi prudenţi . Totuși speranța moare ultima!

Întotdeauna am  crezut că mintea omului e mai presus de orice organism uni sau pluricelular primitiv şi se subordonează unei energii superioare adică lui Dumnezeu.

Aştept dintr-o clipă în alta să zică -,, OAMENII AU SUFERIT CÂT A TREBUIT! E DEAJUNS !,, Dar deocamdată ,Dumnezeu ne privește încruntat!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.