Scapă de dureri fără medicamente!

TERAPEUT VRABIE TATIANA, FONDATOR AL TERAPIEI VEEDA

În cei aproape patru ani de la inaugurare, Clinica Art Therapy a dus la un cu totul alt nivel medicina alternativă din peisajul gălăţean şi nu numai.

Datorită Tatianei Vrabie, manager, terapeut principal şi formator în cadrul Art Therapy Center, gălăţenii au acum la dispoziţie un tratament alternativ unic în România şi chiar în lume, terapia VEEDA.

Inventată chiar de Tatiana Vrabie, acum 25 de ani, terapia VEEDA este marcă înregistrată şi constă în mai multe tehnici de masaj terapeutic care se impletesc si se pliaza pe nevoile fiecarui pacient.

Ceea ce deosebeşte fundamental VEEDA de alte abordări terapeutice sunt rezultatele palpabile pe care pacienţii le resimt, fie că vorbim de eliminarea durerilor şi a anxietăţii sau de reducerea stresului prin modul de a simti si vedea situatiile prezente din viata lor.

În fapt, datorită eficacităţii acestei abordări terapeutice unice, centrul Art Therapy a devenit în scurt timp apreciat şi căutat nu doar de gălăţeni, ci şi de pacienţi din multe alte judeţe ale ţării: Iaşi, Constanţa, Braşov, Tulcea etc, precum şi municipiul Bucureşti.

Aflăm de la Tatiana Vrabie care a fost drumul care a condus-o către punerea la punct şi perfecţionarea terapiei VEEDA şi în ce afecţiuni este benefică această abordare.

REPERE MEDICALE – Doamna Tatiana Vrabie, ce înseamnă pentru dumneavoastră Art Therapy Center la Galaţi şi ce vă propuneţi de acum înainte?

TATIANA VRABIE – Îmi amintesc că, acum trei ani , m-am întors din Italia în oraşul meu natal cu inima îndoită. Nu ştiam cum va fi, îmi era teamă de un nou început, îmi era teamă de nereuşită.

Dar m-am încurajat şi am sperat, am prins putere şi am riscat, aruncându-mă într-un ocean, fără să ştiu dacă voi putea ajunge la mal. Lăsam în urmă totul, tot ceea ce am reuşit să construiesc acolo, toate rezultatele muncii mele, şi o luam inconştient de la capăt.

Inconştienţă, exces de zel, dorinţa puternică de a-mi îndeplini visurile, planurile de viitor şi obiectivele pe termen lung. Timpul a trecut repede, am fost foarte activă în acesti aproape patru ani, am muncit enorm, am realizat multe şi am avut rezultate excelente în munca pe care o prestez.

Nici nu am avut timp să conştientizez trecerea timpului. Când am plecat, în 2002, mi-am dorit să mă întorc repede acasă, să deschid propriul centru de terapie alternativă, dar nu a fost posibil pentru că viaţa m-a ţintuit la Roma timp de 15 ani.

REPERE MEDICALE – Explicaţi-ne în ce constă terapia VEEDA şi de unde vine ea?

TATIANA VRABIE– VEEDA este o terapie holistică, non-invazivă, care se ocupă de buna funcţionare a corpului uman, în totalitatea sa, lucrând pe toate planurile: mental, fizic, emoţional, spiritual şi energetic, pentru o bună funcţionare a organismului.

Metoda VEEDA vitalizează organismul, îl echilibrează şi energizează, elimină blocajele şi contracturile, armonizându-l astfel în totalitate.

Se elimină durerile şi se caută motivul pentru care ele s-au instalat.

Metoda VEEDA găseşte cauza problemelor, o analizează şi identifică soluţii pentru eliminarea ei. Reaşează ţesuturile şi reechilibrează postura.

Am pus bazele acestei terapii începând cu anul 1995 şi am practicat-o la Galaţi, până în 2002, când am plecat la Roma.

Acolo am continuat să lucrez în acest domeniu, am deschis împreună cu fiul meu, Bogdan, un centru, şi am avut mai multe filiale mici în oraş, dar şi în împrejurimi, unde am avut mare succes.

A fost greu la început, nu ne cunoştea nimeni, dar am muncit, am fost perseverenţi, am dat rezultate şi am reuşit.

Rezultatele vorbesc, iar vorbele oamenilor au adus mereu alţi oameni cu probleme de sănătate la tratament.

VEEDA vitalizează corpul şi mintea, le energizează, le echilibrează, le detensionează şi le armonizează. De aici şi numele acestei terapii: V- vitalizare; E- energizare; E- echilibrare; D – detensionare; A- armonizare.

REPERE MEDICALE – Ce anume tratează terapia VEEDA?

TATIANA VRABIE– Terapia VEEDA tratează o paletă foarte largă de afecţiuni şi simptome, de la durere şi atacuri de panică, până la paralizii cerebrale.

Tratăm cu succes, durerile de spate, durerile de cap, umăr şi braţ dureros, dureri de genunchi, dureri de şolduri, ameţeli, amorţeli şi furnicături în mâini şi în picioare, transpiraţii corporale urât mirositoare, arsuri pe stomac (reflux gastric), dureri de câlcâi (pintenul calcanean), urinări dese pe timpul nopţii (prostatită), mirosul urât al gurii (halenă), dureri de cap, tulburări menstruale, impotenţă, transpiraţii abundente ale tălpilor şi ale palmelor (hiperhidroză), hemoroizi interni şi externi, dereglări ale menopauzei, inflamarea nervului sciatic (sciatalgia), migrene, constipaţie, insomnie, depresie, anxietate, hernia de disc şi protruzii discale, discopatii, spondiloză cervicală, sindromul colonului iritabil, boală Crohn, nevralgii, scleroză multiplă, paralizii cerebrale şi autism, pentru a numi doar o parte dintre afecţiunile asupra cărora terapia VEEDA dă rezultate.

REPERE MEDICALE– Ce alte tratamente mai pot găsi pacienţii la Art Therapy Galaţi?

TATIANA VRABIE– La noi, graviduţele, bebeluşii, copiii, adolescenţii, copiii cu dezabilităţi şi bătrânii beneficiază fiecare de o terapie special concepută pentru ei, la preţuri avantajoase, printre care: VEEDA Disability, VEEDA Anzi, VEEDA Prenatal, VEEDA Postnatal, Baby VEEDA, VEEDA Kids, VEEDA Teens.

Terapia Dimag VEEDA este concepută special pentru persoanele care doresc să slăbească, vor fi însoţiţi de noi pe drumul către slăbire cu un program foarte bine pus la punct, care îi ajută în lupta cu kilogramele.

Este un program complex de slăbire, iar pacientul trebuie să îşi dorească cu adevărat să ajungă la kilogramele dorite. Va avea mult de muncă, de aceea vor fi ajutaţi în primul rând pe plan mental.

Dacă vor reuşi să fie în pace mai întâi cu ei şi îşi vor putea controla dorinţele, vor avea succes.

REPERE MEDICALE– Cu ce stare fizică şi emoţională pleacă oamenii de la dumneavoastră?

TATIANA VRABIE – Când ies din terapie, pacienţii sunt ca după 24 de ore de somn: odihniţi, relaxaţi la maximum, dar cu o mare energie şi chef de viaţă, spun că pentru ei ziua abia începe, chiar dacă este şapte seara.

Tot personalul centrului îşi face munca cu dăruire, lucru care se vede şi în starea de satisfacţie a pacienţilor.

Art Therapy Center îşi propune să ofere mai multe tipuri de terapii prin intermediul masajului, în noul centru de terapie, în Galaţi, pe str. Traian nr. 136, bl. A3, sc. 2, parter, vizavi de Starea Civilă.

Relaţii despre terapiile noastre puteţi afla pe www.artaterapiei.ro şi sunând la numărul de telefon 0770.906.080. Vă aşteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.