Anticorpii IgY din Imunoistant unici pentru sistemul imunitar

Dr. Viorica Chiurciu, Doctor în Științe Medicale Veterinare, CSI, Medic terapeut
Director General al Romvac Company S.A.
Președintele Consiliului de Administrație al Romvac Company S.A.

Anticorpii IgY specifici care se găsesc numai în produsele Imunoinstant au fost dezvoltați de oamenii de ştiinţă de la Romvac pentru a ajuta organismul uman să lupte împotriva infecţiilor bacteriene, virale şi fungice și pentru a-l susține din punct de vedere imunologic.

Specialiștii de la Romvac au început încă din anul 2010, realizarea unei linii de produse terapeutice pe bază de imunoglobuline Y şi principii biologic activi extraşi din ouă recoltate de la găini hiperimunizate cu un cumul de antigene patogene pentru om.

Romvac a urmărit punerea în valoare a resurselor ştiinţifice, umane şi tehnologice deţinute asigurându-și poziția în avangarda cercetării ştiinţifice în imunologie, biologie şi dermatologie, prin crearea produselor din gama Imunoinstant ale căror proprietăți terapeutice le conferă un statut unic pe piața din România.

Imunoinstant G tehnologie unică pentru imunitate la toate vârstele

Imunoglobulina Y este principiul activ esențial pe care se bazează toate produsele și protocoalele terapeutice Imunoinstant dezvoltate și validate de experții Companiei Romvac, pentru a oferi suport imunitar organismului, pentru a trata eficient diferitele afecțiuni cauzate de microorganisme patogene și, de asemenea, pentru a regenera şi echilibra organismul.

Astfel, suplimentele alimentare Imunoinstant G si Instant Yolk cu imunoglobuline Y specifice au nu numai efect curativ ci și unul profilactic, deoarce, în cazul unui om sănătos, crează o barieră împotriva posibilelor infecții, ajutând la întărirea sistemului imunitar și la menținerea stării de bine a întregului organism.

Practic, vorbim de imunitate pasivă, deoarece organismul nostru primește gata pregătiți, anticorpii de care are nevoie, fără a mai fi obligat să îi producă singur ca în cazul vaccinării.

Pentru proprietățile lor unice, produsele Imunoinstant pot fi utilizate de persoane de toate vârstele, de la copiii care au sistemul imunitar în formare și până la vârstinci care se confruntă cu fenomenul de imunosenescenţă.

Copii – și nu numai – care consumă pulberea liofilizată Imunoinstant G sau Instant Yolk cu administrare orală sunt mai bine protejați împotriva virozelor și a gripei sau trec mult mai ușor de acestea episoade, semenele de manifestare a bolii fiind considerabil diminuate.

Dr. Viorica Chiurciu

Director General – Romvac Company S.A.

office@imunoinstant.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.