Imunoinstant anti-HPV împotriva tulpinilor cu risc cancerigen mare

Dr. Viorica Chiurciu, Doctor în Științe Medicale Veterinare, CSI, Medic terapeut
Director General al Romvac Company S.A.
Președintele Consiliului de Administrație al Romvac Company S.A.

Infecția cu Papilomavirusul uman (HPV) este o infecție virală care se transmite prin contact piele pe piele, fie în cursul actului sexual, fie la atingerea pielii din regiunea contaminată. Există mai mult de 100 de forme ale virusului, iar infecția cu cel puțin un tip de HPV este foarte frecventă.

Unele tipuri determină apariția de negi genitali, altele, de leziuni care pot evolua în cancer, precum cel de col uterin. Există 15 tulpini cu risc oncogen ridicat, dintre care HPV 16 și 18 sunt răspunzătoare de 70% din cazurile de cancer de col uterin.

Susținerea imunității în eliminarea virusului HPV

Deseori, sistemul imunitar reușește să elimine virusul în aproximativ 2 ani, înainte ca acesta să producă probleme de sănătate. Infecția cu HPV indică, de regulă, o apărare imunitară deficitară, duce la creșterea numărului de mutații precanceroase și accelerează progresia spre cancer. De aceea, este imperioasă susținerea imunității care să permită organismului să acționeze asupra infecției respective.

În acest sens, oamenii de știință de la Romvac au dezvoltat Oul Hiperimun și produsele Imunoinstant cu anticorpi IgY specifici și care acționează țintit asupra factorilor biologici activi patogeni pentru organism, asigurându-i acestuia, imunitatea pasivă imediată. Astfel, pentru susținerea reală a sistemului imunitar, se recomandă administrarea pulberii liofilizate Imunoinstant G cu IgY împotriva a 18 tulpini de microorganisme și cu alți principii imunologic activi din Oul Hiperimun.

Imunoinstant anti-HPV împotriva HPV 16 și HPV 18

De cele mai multe ori, infecția cu HPV dispare de la sine în urma acțiunii sistemului imunitar. Cu toate că în medicina alopată nu există tratament care să ducă la eliminarea virusului după instalarea infecției, cercetătorii științifici de la Romvac au produs soluția orală inovatoare Imunoinstant anti-HPV-9 cu imunoglobuline Y și care acționează împotriva Papilomavirusului uman (HPV), respectiv împotriva tipurilor 6, 11, 16, 18, 31, 33, 45, 52 şi 58.

Imunoinstant anti-HPV-9 în Galați

Imunoinstant anti-HPV-9 poate fi achiziționat online (https://imunoinstant.romvac.ro/imunoinstant-anti-hpv-9/), dar și din magazinul de vânzare a produselor Imunoinstant, aflat în cartierul Aurel Vlaicu din Municipiul Galați, str. Nae Leonard, nr. 19, bl. C15, tronson 4 + 5, la parter.

Dr. Viorica Chiurciu

Director General – Romvac Company S.A.

office@imunoinstant.ro