Impachetari cu namol de Techirghiol, la Terra Clinique Galati

Terapia cu namol de Techirghiol  este folosita din vremuri stravechi datorita numeroaselor sale beneficii: ameliorează durerile, stimulează sistemul imunitar, tratează stresul, insomnia, elimină toxinele de la nivelul pielii, stimulează sistemul imunitar.

Nămolul fin de la Lacul Techirghiol este remediul terapeutic ideal pentru durerile cauzate de reumatism, artroză, parapareză sau spondiloză. Sunt eficiente atât şedinţele zilnice de 30 de minute de împachetări, cât şi masajele cu nămol.

Namolul din Lacul Techirghiol

Ajuta la tratarea reumatismului cronic, osteoartritelor, artritelor, durerilor musculare, eczemelor. Cu ajutorul namolului de Techirghiol se stimuleaza sistemul imunitar, se accelereaza metabolismul, sunt ameliorate durerile provocate de accidentari anterioare, precum si cele provocate de reumatism sau imobilitate musculara. In plus, namolul are si rolul de a curata in profunzime pielea minimalizand aparitia ridurilor, revitalizand complexul la nivelul tesuturilor, eliminand toxinele, indepartand grasimile, reduce aparitia celulitei, purifica, catifeleaza si readuce culoare si stralucire pielii.

Programari la numarul 0336 911, tasta 2

Terra Clinique, Aleea Meteo nr.4, Galati

www.terraclinique.ro

Citește mai multe articole din revistă aici!