Horoscop medical februarie

Berbec

Oboseala acumulată poate determina apariţia migrenelor și a stării de anxietate. În timpul acestei luni pot apărea o serie de probleme în ceea ce privește reumatismul. În ciuda oboselii și a extenuării, totul depinde doar de tine ca să nu cedezi fi zic sau psihic.

Taur

Nativii acestei zodii vor avea parte de niște probleme minore de sănătate. E posibil ca niște dureri de cap să nu îţi dea pace. Evită contactul îndelungat cu monitorul.

Gemeni

Încearcă să mănânci cât mai multe fructe bogate în vitamina C, ca să îţi întărească sistemul imunitar. Trebuie să ai cât mai multă grijă la ceea ce mănânci, pentru că e posibil să îţi apară o serie de alergii.

Rac

În ceea ce privește starea ta de sănătate, încearcă să ai mai multă grijă de tine. Mănâncă selectiv și sănătos, și apucă-te de un sport, ca să te simţi mai bine. Alegerea unei diete echilibrate va preveni un dezechilibru imunitar și metabolic.

Leu

În această lună vei avea parte de o stare de sănătate bună. Dacă vei fi mai prudent, vei putea evita accidentările. Având în vedere nivelul mare de adrenalină, este indicat să începi să practici un sport. E posibil să suferi de boli ale stomacului sau rinichilor.

Fecioară

Luna aceasta ar fi cazul să mergi la medic și să îţi faci un set de analize, ca să te convingi că organismul funcţionează normal. O durere nou apărută poate semnifi ca o serie de probleme. Încearcă totuși să fi i calm și să ai un moral bun.

Balanţă

Luna aceasta, din cauza oboselii acumulate, simţi nevoia de a sta cât mai mult în pat. Toate procesele și intervenţiile chirurgicale ce ţin de sănătate sunt sortite eșecului. Trebuie să ai foarte mare grijă cu dieta, căci, dacă nu o respecţi, vei lua cu ușurinţă în greutate.

Scorpion

Din cauza firii tale agitate, ești predispus accidentărilor. Încearcă să mănânci limitat dulciuri, căci poate să îţi crească glicemia. Din cauza carenţelor de vitamine și fi er, există posibilitatea să te simţi ameţit.

Săgetător

Încearcă să îţi schimbi stilul de viaţă total nesănătos, prin transformarea regimului de viaţă, alegerea unor diete potrivite și o serie de exerciţii fizice. Proiectele în care te implici te vor epuiza fizic. Știi vorba “graba strică treaba”! Așa că, ai mare grijă și fii cât mai prudent.

Capricorn

În această perioadă, trebuie să faci tot posibilul să eviţi persoanele negativiste și pesimiste, căci te-ar putea dezechilibra emoţional. Fii cât mai atent cu obiectele casnice, căci există șansa de a te accidenta.

Vărsător

Din cauza că ai multe sarcini de îndeplinit, ajungi să nu mai realizezi că ceva e în neregulă cu tine. Schimbarea bruscă a temperaturii și surplusul de oboseală își spun cuvântul. În această perioadă ar fi bine să iei niște vitamine, să bei niște ceaiuri relaxante și să te odihnești mai mult…

Pești

Trebuie să realizezi faptul că ceva e în neregulă cu tine. Încetează să mai amâni vizita la medic, deoarece ar trebui să faci un set complet de analize medicale. Încearcă să mănânci moderat și sa eviți excesele alimentare.

Citește mai multe articole din revistă aici!