Seva de mesteacăn – Elixirul vieții?

Brandurile finlandeze de frumusețe jură pe proprietățile sale anti-îmbătrânire. Seva de mesteacăn are un efect de hidratare, de strălucire și de plin, care mărește strălucirea și elasticitatea pielii. Seva funcționează bine pe toate tipurile de piele, dar este optimă pentru îmbătrânirea pielii. Dacă este folosit de două ori pe zi, rezultatele sunt vizibile. Starea pielii se îmbunătățește, iar pielea se devine mai tânără.

Cu aportul de vitamina C, se spune că seva de mesteacăn accelerează dramatic diviziunea celulară, ajutând pielea să se reînnoiască mai repede. De asemenea, funcționează ca antiinflamator, ajutând la reducerea roșeață și iritație.

Seva de mesteacăn este, de asemenea, un înlocuitor excelent pentru apa în îngrijirea pielii.

Folosim materii prime pline de vitamine și minerale care au un efect dramatic asupra pielii, iar seva de mesteacăn este cunoscută finlandezilor de sute de ani pentru proprietățile sale vindecătoare. A fost numit chiar elixirul vieții.

PROPRIETATE DE DETOXIFIERE

Seva de mesteacăn este un mare aliat pentru un program de detoxifiere. Permite drenarea rinichilor, ficatului, plămânilor, pielii și sângelui. Cu alte cuvinte, ajută la eliminarea tuturor toxinelor acumulate în timpul iernii. Datorită bogăției sale în minerale și oligoelemente, seva de mesteacăn nu obosește. În plus, este cunoscut pentru proprietățile sale stimulatoare .

PROPRIETATE REMINERALIZANTĂ

După cum am menționat mai sus, apa de mesteacăn este cunoscută pentru conținutul ridicat de minerale și vitamine. Astfel, acționează asupra articulațiilor și întărește mușchii, ceea ce îl face un ingredient perfect pentru sportivi. De asemenea, este ideal pentru persoanele în vârstă și persoanele aflate în convalescență.

PROPRIETĂȚI DE SLĂBIRE ȘI FRUMUSEȚE

Seva de mesteacăn poate ajuta, de asemenea, la pierderea în greutate. Intr-adevar, proprietatea sa detoxifianta permite curatarea ficatului. Constând din 99% apă, permite drenarea corpului și eliminarea eficientă a celulitei.

Apa de mesteacăn poate fi folosită și pentru a trata problemele capilare. Ajută la hidratarea scalpului și la eliminarea mătreții. Dacă sunteți predispus la acnee sau sensibilitate a pielii, încercați un tratament cu seva de mesteacăn.

PROPRIETATE ANTIINFLAMATOARE

Seva de mesteacăn este cunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatorii impresionante. De fapt, facilitează procesul de vindecare. Poate ajuta chiar și persoanele care suferă de probleme de sănătate precum guta sau altele. Unii chiar susțin că este eficient împotriva mahmurelii!

Apa de mesteacăn și osteoartrita : mulți consumatori folosesc apa de mesteacăn pentru a calma durerea cauzată de osteoartrita . Indiferent dacă este băut sau aplicat pe piele sub formă de cub de gheață, se spune că înmoaie, fermează, tonifică și revitalizează pielea.

Comoara de sezon

În timp ce acest ingredient natural este plin de beneficii, obținerea lui nu este o chestiune ușoară. Recoltarea sevei de mesteacăn este o industrie sezonieră. Seva poate fi colectată doar din momentul în care zăpada începe să se topească până când copacul începe să-și folosească sursa de apă pentru coroana sa – de obicei, un total de patru săptămâni pe an. Apa este pompată în rădăcini în timpul iernii, iar când este reintrodusă în trunchi, aduce cu ea nutrienții pe care i-a absorbit din pământ.