O experiență stomatologică la cele mai înalte standarde

HI SMILE Dental Clinic din Galați oferă pacienților soluții profesionale, punând la dispoziție o gama amplă de servicii stomatologice de calitate atât pentru adulți,cât și pentru copii, astfel încât sănătatea lor dentară să fie mereu pe primul plan, fără a face compromisuri. Vizitele la dentist pot fi intimidante, de aceea în clinica noastră veți găsi o atmosfera caldă și prietenoasă, personalul nostru medical având o atitudine empatică și orientată pe detalii, astfel încât să ofere fiecărui pacient o experiență cât mai plăcută și nedureroasă.

Fiecare pacient este diferit și are nevoie de o abordare individualizată așa că fiecare plan de tratament este personalizat astfel încât să se muleze pe necesitățile și dorințele pacientului.

Echipa noastră este formată din medicistomatologi cu arii diferite de specializare: Pedodonție, Protetica dentară, Parodontologie, Chirurgie dentară și Stomatologie generală, fiecare caz fiind tratat multidisciplinar astfel încât pacienților să li se ofere soluții terapeutice complete la orice problema stomatologică pe care o au. Clinica HI SMILE Dental Clinic evoluează continuu atât prin implementarea ultimilor tehnologii apărute în medicină dentară ( aparatură de profilaxie, microscop dentar, scanner intraoral, aparatură endodontica și chirurgicală), prin educația medicală continuă a medicilor noștri stomatologi ( participare la workshop-uri, cursuri și conferințe de specialitate) cât și prin selectarea minuțioasă a laboratoarelor de tehnică dentară colaboratoare.

Scopul nostru este sa asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung mentinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.